Social freezing. Objednajte sa ❄️.

Staňte sa darkyňou + Darček 🎁.

Social freezing. Objednajte sa ❄️.

Staňte sa darkyňou + Darček 🎁.

Blog

Repromedica blog

Novinky zo sveta asistovanej reprodukcie.

PODCAST: MUDr. Andrea Ďurechová, PhD z kliniky Repromedica

Dnes vám prinášame úžasný rozhovor s pani doktorkou Andreou Ďurechovou s viac ako 30 ročnou praxou v oblasti pôrodníctva a asistovanej reprodukcie.

Mám v pláne to zopakovať, priznáva Alexandra, ktorá darovala svoje vajíčka.

Vďaka svojej otvorenosti prichádza na Instagrame aj s témami, o ktorých sa veľa nehovorí. Darovanie spermií je v spoločnosti všeobecne známe. O čom až tak nepočuť, je darovanie vajíčok.

Pre neplodné páry je prístup lekárov na klinike asistovanej reprodukcie najdôležitejší

Klinika Repromedica disponuje jedinečnou a najširšou databázou v rámci darcovského programu. Špecializuje sa na pomoc párom, ktoré nemôžu mať dieťa z vlastných zárodočných buniek či už z dôvodu ich nedostatočnej kvality, genetickej záťaže alebo po prekonanej onkologickej liečbe.

Livestream z Beauty semináru s @operenecholec & @milanwtf

Livestream z Beauty semináru s @operenecholec & @milanwtf, ktorí vyspovedali aj pani doktorku Nataliya Roshko z @repromedica

Známa gynekologička: Neplodnosť každého desiateho páru je záhadou, niekedy stačí správne načasovať sex

Lekárka si zvolila neľahkú špecializáciu. Denne za ňou prichádzajú páry túžiace po dieťatku. Húževnato sleduje každý pokrok v modernej medicíne a nasáva skúsenosti starších kolegov, aby ženám dopomohla k tehotenstvu.

Príčiny neplodnosti

Podľa WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) možno za neplodný pár považovať taký pár, ktorý nedospel k tehotenstvu behom jedného roka pri pravidelnom nechránenom pohlavnom styku.
3 min. čítanie

Liečba neplodnosti u mužov

Je dokázané, že deti otcov, ktorí sú starší než štyridsaťpäť rokov, majú takmer dvakrát vyššie riziko výskytu vážnych ochorení.
Kliknutím na „Súhlasím“ súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom zariadení na zlepšenie navigácie na stránke, analýzu používania stránky a pomoc pri našom marketingovom úsilí. Viac informácií nájdete v našich zásadách o ochrane osobných údajov.